2014 Afternoon tea på Malmgard

foto: lisbeth spångberg-widén
 
Sista lördagen i mars underhöll Burs Pastoratskör under ledning av kantor Åsa Nilsson med Afternoon tea i Stånga. Bygdegården Malmgard var fullsatt till sista plats när kören tågade in sjungande ”Vi bjuder på sånger, vi bjuder på tårtor, vi bjuder på korsord och mer kan det bli”. Så mycket mer blev det också, publiken fick lösa ett melodikryss där ledtrådarna var körens framförande av svensktoppslåtar från olika decennier. Jag vill vara din Margareta, Dagny, Macken, Snabbköpskassörskan och många fler schlagers sjöngs med lust och glädje av både publik och kör.

Konferencier var Jonas Söderström som med säker hand lotsade publiken genom eftermiddagens underhållning, bland de generösa kak- och tårtborden, solistframträdanden, bonusfrågor till melodikrysset, allsång och sist men inte minst prisutdelningen. Många lyckades lösa melodikrysset och alla andra som inte hade turen att vinna ett pris fick trösta sig med påtår med goda tårtor istället!

Efter programmet gick vi ut i det fantastiska vårvädret och många av oss nynnade nog bra länge ”för vi ska ooa hela natten, ooa hela dan...”


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0Gå till
STÅNGAS HEMSIDA